Snøproduksjon ferdigstilt for i år. 2,5 km med løyper er nå klare.

Tusen takk for imponerende innsats av våre ivrige ildsjeler. Vi har nå produsert nok snø til å dekke hele kunstsnøtraseen.

Etter 4,5 døgn med snøproduksjon har vi nå endelig klart å ferdigstille hele anlegget. Løypetraseen som nå er ferdig produsert og preppet er hele stadionområdet, inkludert vending ved startboden, opp langbakken og ned stadionbakken. Vi har også produsert snø hele veien inn på "fjellet". Løypelaget vil i morgen ettermiddag/kveld (onsdag) preppe den siste delen av løypene. I tillegg har vi produsert en liten reserve haug med snø som vi kan bruke for å etterfylle ved behov. Alt i alt vil vi ha ca 2,5 km med ferdig preppa skiløyper i morgen ettermiddag.

På grunn av plassmangel må vi prioritere organinserte treninger for langrennsgruppene i Spydeberg IL, Askim IF og DRIV IL. Anlegget vil derfor være stengt for allmenheten mellom kl 18 - 20 på mandager, tirsdager, onsdager og torsdager grunnet organisert trening. I praksis innebærer dette at alle andre som ønsker å benytte anlegget kan gjøre dette i helgene eller på formiddagen/dagen før kl 18.00, eller etter kl 20.00 på kvelden. I tillegg til stenging ifbm organiserte treninger, må det beregnes stengte løyper når Spydeberg Løypelag preparerer løypene.

Spydeberg IL Langrenn og Spydeberg Løypelag bruker mye tid (frivillig dugnad) og penger for å tilby skiføre og gode løyper for innbyggerne i Spydeberg og omegn. Vi er derfor avhengig av at lokalsamfunnet støtter opp. Her kan du lese mer om de forskjellige muligheter du har til å støtte dette arbeidet: Kunstsnøens Venner og Spydeberg Løypelag. Du kan også støtte oss ved å "Vippse" oss et bidrag. Bruk vippsnr: #122374.

Støtt SIL Langrennsgruppe for å sikre skiføre fremover: Jeg vil støtte SIL Langrenn.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift