Snøsamling på Trysil ble også i år en stor suksess

Forrige helg ble den tradisjonsrike snø/familiesamlingen på Trysil gjennomført. Langrennsgruppene i Spydeberg og Askim (samt 2 utøvere fra Trøgstad Skiklubb) reiste som vanlig på felles snøsamling på Radisson Blu Resort på Trysil.

Flotte resultater av våre utøvere i Trøsken og Fredrikstad

Konkurransesesongen er i gang, og flere av våre utøvere har allerede deltatt i 4-5 rulleskirenn i Østfold denne høsten.

Snøsamling og familietur til Trysil (Radisson Blu Resort)

Tradisjonen tro....Spydeberg Langrenn arrangerer familie- og treningstur til Trysil 8 - 10. november 2019. Vi reiser som vanlig sammen med Askim IF Ski. Husk påmeldingsfrist 13. oktober.

Bestilling av Spydeberg IL Langrenn klubbtøy - nettbutikken er nå åpen

Bestill Spydeberg IL Langrenn sin egen kleskolleksjon. I år er det også mulig å bestille løpstøy/treningstøy for barmarkssesongen, samt dunjakker med vår logo på. Nettbutikken er kun åpen i en begrenset periode så det er veldig viktig at alle som skal ha skitøy bestiller dette før butikken stenger. ABSOLUTT SISTE FRIST FOR BESTILLING ER 15. SEPTEMBER.

Borgertoget - 17. mai

Tradisjonen tro så deltar langrennsgruppa i Borgertoget på 17. mai. Møt opp for å vise bygda vår at det er liv i langrennsgruppa selv "utenfor" sesongen.

Innkalling til årsmøte (årlig møte) i Spydeberg IL Langrenn 2019

Årsmøtet/det årlige møte avholdes den 04.06.2019 kl 18.00 på klubbhuset ved Spydeberg Stadion.

Fredrik og Anna vinnere av Swenor Cup 2018/19

ØSK inviterte til avslutning og premieutdeling for Swenorcupen på Harehjellshytta i Trøsken, og Spydeberg tok hjem flere meget gode plasseringer.

Sindre og Jan-Henrik avsluttet sesongen med NM og NC på Lygna

Norgesmesterskap (NM) for senior del 2 og Norgescupavslutningen for junior ble i helgen arrangert på Lygna Skistadion. Spydeberg stilte med to utøvere.

Meld deg inn i langrennsgruppa

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram